OM OSS

OM OSS

Byggmaster Stockholm AB grundades år 2012 av dåvarande entrepenörsfirman Byggmaster LS och har sedan dess bara expanderat inom byggbranschens viktiga områden. Företaget fokuserar starkt kring dess ledord som är Kundnöjdhet, Inovation och Hållbarhet. Med dessa ledord som centrum i företagets verksamhet har Byggmaster Stockholm AB nöjda kunder i hela Stockholmsområdet och innehar ett stort kundnätverk med många stamkunder.

 

Föteraget är en totalentrepenad som ingår förutom snickare även plattsättning, målare, vvs samt sker samarbete med behöriga elfirmor.Personalen inom företaget är utbildade och serviceinriktade som är behöriga av Byggkeramikrådet och följer Per´s anvisningar inom branschen. Här får ni ett kvalitetsdokument när arbetet är klart, vilket blir eran värdehandling med garanti som visar att ditt våtrum är byggt på ett fackmässigt sätt. Arbete enligt Byggkeramikrådets Branschregler, BBV, gäller för funktion och applicering av tätskiktssystem som kakel, klinker eller mosaik på olika underlag för golv och väggar i våtrum. Dessutom är personalen behörig för vattentäta våtrum.

 

Vår målsättning är att kunna erbjuda allt inom bygg, exempelvis renovering, ombyggnad och tillbyggnation till privatpersoner och företag runt om i Stockholm. Vi har en komplett verktygspark, ansvarsförsäkring och kvalitetsansvarig samt F-skattsedel. Detta för att Du som kund ska känna dig trygg och nöjd att anlita oss, då vi anser är viktigast.

Klicka här om BV
Klicka här om BKR
Klicka här om PER
Klicka här om Länsförsäkringar

Klicka på respektive logo för att läsa mer om kraven hos respektive branschorganisation.

För mer information om företagets behörighet och certifikat fråga ansvarige på företaget direkt. Här förklarar vi kort skillnaden mellan de olika certifikaten!

© Byggmaster Stockholm AB, Kihlgrens Väg 3, 192 79 Sollentuna, info@byggms.se